Over ons

Zaal De PaREL is vlot bereikbaar vanaf autoweg A12 Brussel-Antwerpen.

 De PaREL vond zijn naam in het samenvoegen van volgende woorden: Parochiecentrum Rode - Eversem - Limbos en is een ontmoetingsplaats dat voldoet aan de huidige normen en noden.

 

De zaal wordt beheerd door vrijwilligers uit de parochiegemeenschap en valt onder het beheer van de VZW VPW Dekenaat Londerzeel - Afdeling Sint-Brixius-Rode.

 

De polyvalente zaal, gelegen op het gelijkvloers, kan gehuurd worden voor vergaderingen, seminaries, workshops, familiefeestjes, babyborrels, koffietafels, gelegenheidsrestaurant, ...

 

De zaal is ongeveer 70 m² groot en biedt plaats aan 70 zittende personen. De zaal is voorzien van een audiovisuele installatie, airconditioning en een mobiele frigotoog.

 

Op het gelijkvloers heb je eveneens een minder-validen toilet alsook een compleet uitgeruste nieuwe keuken met onder andere groot gasvuur (4 bekken) en elektrische oven, microgolfovens, warmhoudkast, grote koelkast, industriële vaatwasser, dubbele spoelbak, servies, ...

 

In de kelderverdieping bevinden zich gescheiden toiletten voor dames en heren.

 

Buiten achter de zaal is een afgesloten verharde parkeerruimte (max. 5 auto's) dat ook dienst kan doen als speelruimte/receptie .... Vooraan is een private parkeerruimte die toebehoort aan de bewoners van het appartement boven de zaal.

 

In de straat kan reglementair geparkeerd worden.

 

Fuiven zijn ten strengste verboden.